Puslepladsen til baby B er klar, juhuu!

Hvis I følger mig på Instagram (isabellapernille), har I måske allerede set billeder af puslepladsen til baby B. Jeg har nemlig delt før og efter billeder samt selve processen med at lave puslepladsen. Det har jeg gemt som et højdepunkt, så det kan I altid gå ind at se, hvis I har lyst.

Jeg tænkte, at det her indlæg skal handle om, hvor de forskellige ting er fra...

... for det har jeg nemlig ikke nævnt på Insta. Så står du og skal til at lave en pusleplads til din baby, så håber jeg, at du kan finde lidt inspiration her. Jeg elsker i hvert fald den pusleplads, som vi har fået lavet.

Billederne ovenover er selvfølgelig et EFTER og et FØR billede. Som I kan se, så er puslepladsen lavet inde på vores badeværelse, da vi har et ret langt bord. Den ene halvdel på den ene side af vasken, bruger vi faktisk ikke til noget, så derfor tænkte vi, at det var oplagt at lave puslepladsen her. Så er der også en håndvask lige i nærheden og en bruser lige bagved. Så er det i hvert fald nemt og hurtigt at vaske baby B ren, når der sker uheld, hæ hæ.

Men nu til det som det egentlig skal handle om - nemlig hvor alle de forskellige ting er fra:

  • De hvide hylder er fra Bauhaus.
  • Kasserne på hylderne er fra Bilka.
  • Skyspejlet er fra Villavejen.
  • Puslepuden er fra Leander.
  • Fletkurven (til stofbleer) er fra H&M.
  • B'et har jeg fået af Christians mor, så det ved jeg desværre ikke hvor er fra.

Nu hvor puslepladsen er færdig, er vi faktisk ved at være klar til, at baby B melder sin ankomst. Eller næsten da. Vi mangler lige at købe en autostol, men det skal vi have gjort i løbet af de næste par uger. Og så er vi også 100% klar til at møde vores nye familiemedlem! <3


Synes godt om

Kommentarer