Rabatkode til ICANIWILL på 25% til alt fra Seamless kollektionerne

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Så har jeg endnu engang fået mulighed for at forkæle jer med en god rabatkode til ICANIWILL*. Yay manner! I kan nemlig få hele 25% på alt fra ICANIWILLs Seamless kollektioner de næste 48 timer ved at bruge rabatkoden: ISABELLAP25.

Mit absolutte favoritsæt fra Seamless kollektionerne
Jeg har flere gange delt nogle af mine favoritsæt her på los bloggos, men jeg gør det gerne igen, for det er da ikke nogen hemmelighed, at jeg efterhånden ejer en hel del fra Seamless kollektionerne. Mit yndlingssæt er helt klart det, som jeg viser frem på billederne ovenover. Jeg har det nemlig i 3 farver: lysegrå, mørkegrå og mørkerød. Det hedder Queen Mesh Collection, og det kan I finde i alle farver HER*. Både tights og sportsbh er størrelsesvarende.

ICANIWILL har simpelthen så meget lækkert Seamless træningstøj. Det er simpelthen så behageligt at have på, og så sidder det bare pænt. Hvis I vil se hele deres seamless udvalg, kan I finde det lige HER. Og husk nu at min rabatkode kun gælder de næste 48 timer, så mangler I noget nyt træningstøj, så er det altså nu I skal slå til!

Synes godt om

Kommentarer