Så blev det 1. advent, så nu skal julepynten frem

Reklame for KAiKU

Yes manner, så blev det endelig 1. søndag i advent, og det betyder, at julepynten skal findes frem. Eller jeg fandt faktisk mit frem i fredags, men jeg har bare ikke haft tid og overskud til at pynte op endnu, fordi... baby... I ved. Men i dag fik jeg pyntet lidt op, mens Benjamin sov. Han sover dog kun korte lure om dagen, så det var begrænset, hvad jeg kunne nå, nu hvor Christian ikke har været hjemme i dag. Men jeg må forsætte med pynten i morgen. Så har jeg da også lidt at få tiden til at gå med der.... hvis Benjamin altså vil sove.

Jeg er faktisk ikke til det helt traditionelle røde julepynt...

... Jeg er nemlig mere til det nordiske pynt, ligesom det I kan se på collagen ovenover. De farver passer bare bedre ind hjemme hos os. Jeg har dog desværre ikke så meget julepynt herhjemme (endnu), så jeg skal have købt lidt nyt. Derfor har jeg også kigget lidt rundt på nettet for at se, hvad man kan få, og jeg er faldet lidt for de ting, som I kan se ovenover. Jeg er især totalt vild med kalenderlyset og kransen, men de små biler er nu også ret søde. Alle sagerne er fundet hos KAiKU, og I kan også finde inspiration til julepynt her hos KAiKU ved at trykke på linket.

I år bliver julen helt special for os...

... det er nemlig vores første jul som forældre. Det er også første år, hvor vi skal holde jul hos os. Så det bliver altså også vores første jul i vores hus. Det bliver SÅ godt, og jeg glæder mig helt vildt. Fordi vi skal være hos os, så vil jeg gøre lidt ekstra ud af pynten herhjemme, så det er ekstra hyggeligt. Og derfor skal jeg altså have fat i lidt mere julepynt. Jeg mangler især julekugler, da jeg pt. kun har 6 lyserøde. Jeg tænker ikke, at det rækker til meget på et juletræ. Så jeg må få gang i shoppingen. Godt vi får løn på i morgen! ;-)

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,

Herhjemme består julepynten mest af fjollede julekugler (fx fra Sighs.dk), lidt gran og masser af lys 😃

www.venterpaavin.dk