Så er freden forbi

Ja, I læste rigtigt. Jeg er nemlig tilbage her på los bloggos efter halvanden måneds stilhed. Grunden til stilheden har været, at jeg ikke har vidst, om jeg skulle forsætte med at blogge eller droppe det. Jeg oprettede jo bloggen i sin tid fordi jeg gerne ville være "modeblogger", men det er slet ikke mig længere. Ikke fordi jeg ikke kan lide mode længere - for det kan jeg - men jeg har bare fundet andre ting, som interesserer mig mere. Så derfor har jeg haft brug for at tænke over, hvad der skulle ske med min lille blog.

Men hvad skal der så ske med bloggen?

Efter lidt betænkningstid har jeg fundet ud af, at jeg beholder los bloggos, for jeg synes jo, at det er skide skægt at skrive om alt muligt. Men det kommer ikke til at være en "modeblog" fremover, hvor jeg viser outfits osv. frem, som jeg har gjort tidligere. Der kommer måske lidt en gang i mellem, men det er ikke det, som jeg vil have fokus på. Med mindre det er træningstøj, hæ hæ. Det kommer der til gengæld mere af. Jeg elsker jo at være aktiv - og dermed løbe og styrketræne - så det vil jeg forsøge at dele mere af her på los bloggos. Hvordan ved jeg ikke helt endnu, men det finder jeg ud af løbende.

Jeg forestiller mig, at min blog fremover bliver en god blanding af træning (og træningstøj), personlige historier, tøsesnak, madanbefalinger og evt. lidt opskrifter og hvad jeg ellers har lyst til at dele med jer. Jeg håber, at jeg kan blive bedre til at vise jer, hvem JEG er, så jeg håber selvfølgelig, at I vil læse med fremover. Det bliver forhåbentligt skide godt.

"Men bloggen ser da liiiiidt anderledes ud, ikk'?"

Den skarpe læser har nok bemærket, at los bloggos ikke helt ligner sig selv. Det er der en ganske god grund til. Jeg har nemlig flyttet den over til Nouw. Tidligere havde jeg en Wordpress-blog, hvor jeg selv skulle stå for alt. Det var jeg dog blevet lidt træt af, da jeg virkelig ikke nogen computerhaj, og jeg kan derfor ikke finde ud af en skid, der involverer noget teknisk på commi. Derfor har jeg også brugt alt for meget tid på at google, hvordan man gør dit og dat i Wordpress uden aldrig at blive klogere. Så nu skal Nouw altså have chancen. Det håber jeg selvfølgelig viser sig at være en klog beslutning. Men det må tiden vise.

Jeg håber I vil følge med her på min "nye" blog.

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Dejligt du er tilbage 😃
www.stine-ebbesendahl.dk