Så er jeg dælme halvvejs gennem graviditeten

Så ramte jeg graviditetsuge 21, da jeg i dag er 20+0. Det betyder, at jeg nu er halvvejs gennem graviditeten. Hvor vildt er det ikke lige? Jeg forstår slet ikke, at tiden er gået så stærkt. Selvom jeg nu elsker at være gravid, så gjorde jeg det bestemt ikke de første mange uger. Og derfor skal det her indlæg handle lidt om, hvordan første halvdel af min graviditet er gået.

En knap så rar start...

Selvom det er det mest fantastiske, at vi skal have en baby, så har de første mange uger af graviditeten bestemt ikke været nogen dans på roser. Hele 1. trimester har jeg døjet med konstant kvalme, træthed, absolut ingen energi, ingen appetit og nogle få opkastninger. Jeg har været nødt til at sove eftermiddagslur hver dag for så alligevel at gå i seng kl. 20.30 om aftenen og sove videre indtil næste morgen. Derudover droppede jeg al træning i næsten 2 måneder, fordi jeg havde det dårligt og slet ikke kunne overskue tanken om at skulle bevæge mig. Jeg forsøgte mig dog med en løbetur og et par ture i fitness, men jeg måtte hurtigt opgive, da kroppen slet ikke ville som jeg ville, og fordi jeg bare fik det endnu værre.

Jeg tror egentlig, at jeg vil beskrive 1. trimester som følelsen af at have tømmermænd i ufattelig mange uger. Så selvom jeg ikke har kunne drikke alkohol, så har jeg skisme følt, at jeg har haft tømmermænd, for når jeg endelig havde lyst til mad, skulle det være noget med salt - og meget gerne pommes fritter. Jeg har spist virkelig mange pommes fritter i løbet af 1. trimester, hvilket jeg faktisk stadig craver og spiser mange gange om ugen, hehe. Og så har jeg været ekstremt tørstig hele tiden. De to ting kombineret med kvalme, træthed og opkastninger lyder meget som tømmermænd, ikk'? Men det er heldigvis et overstået kapitel nu, hvilket jeg er meget glad for.

2. trimester, du har været ventet!

Nu er jeg jo så i 2. trimester, og jeg har heldigvis fået det meget bedre. Jeg kan dog godt få lidt kvalme en gang i mellem, men det er ingenting i forhold til tidligere. Jeg bliver også stadig hurtigt træt om aftenen, men jeg har sjældent brug for en lur om eftermiddagen mere. Det er dejligt. Jeg har også så småt fået gang i træningen igen. Dog på et noget lavere niveau end før jeg blev gravid. Mine løbeture bliver løbet langsommere, og de er knap så lange. Jeg får også styrketrænet en lille smule, men nu hvor fitness er lukket, så bliver det ikke så ofte som ønsket. Det er altså ikke det samme at styrketræne hjemme, som det er i fitness. Til gengæld er jeg begyndt at gå rigtig mange ture, og det tror jeg også har hjulpet mig med at få det bedre.

Hele 1. trimester lavede jeg ikke andet end at google, så jeg ved godt, at det er helt normalt at få kvalme, opleve træthed og så videre, så jeg har derfor ikke været så bekymret, selvom det har været skide træls. Jeg sagde også jævnligt til Christian flere gange, at "det er pisse nederen at være gravid", men nu hvor jeg har fået det godt, så synes jeg selvfølgelig det er SÅ fantastisk at være gravid. Jeg glæder mig til at se maven vokse, og jeg glæder mig til at møde baby. Billedet ovenover er forresten fra da jeg ramte uge 19 (18+0), så maven er altså vokset en lille smule siden da. Yay! Og hey, så er det nu 100% sikkert, at der gemmer sig en dreng i min mave, så nu kan vi med god ro i maven kalde baby for Benjamin. Det fik vi nemlig bekræftet til scanning i dag! <3


Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Hvor er det dejligt, at det går bedre med graviditeten nu søde 😊 Og bliver da så skønt med en lille dreng!
nouw.com/itsmypassions
isabellapernille
isabellapernille,
Ja, det er virkelig skønt! <3
nouw.com/isabellapernille
Venterpaavinblog,
Tillykke - dejligt heldet er vendt!

Det må være ganske rædsomt, med det preggosyge - min veninde i 20 har først også stoppet med sine 8 daglige opkastninger for to uger siden; I er altså seje 😃
www.venterpaavin.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Tak! <3
8 daglige opkastninger? Pyha, så skal jeg vist ikke klage 😃
nouw.com/isabellapernille
Lille My,
Du er bare så fin! <3 Så spændende at følge med i din graviditet 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Det er jeg glad for at høre 😃 <3
nouw.com/isabellapernille