Sådan fortalte vi vores forældre om graviditeten #2

Så blev det skisme tid til det sidste indlæg, som skal handle om, hvordan vi fortalte vores forældre om graviditeten. Jeg har jo allerede skrevet om, hvordan vi overraskede min far samt Christians forældre (HER), så nu skal det i stedet handle om, hvordan vi fortalte min mor det.

Min mor er ikke særlig biltosset, så derfor synes jeg, at det ville være fjollet at købe en nummerplade til hende med hendes nye titel (ligesom vi gjorde ved min far og Christians forældre). Så jeg brugte virkelig lang tid på at tænke over, hvad vi så skulle gøre i stedet for. Efter lang betænkningstid kom jeg på ideen til kortet, som I kan se på billederne ovenover. Og fordi jeg er så vild med at perle lige for tiden, så skulle der selvfølgelig lidt perlerier herpå.

Da min mor skulle have nyheden at vide...

Da dagen kom, hvor min mor skulle have det at vide, kørte vi hjem til hende. Jeg kunne ikke vente med at "fortælle" det, så jeg gav hende med det samme en pose, hvori kortet var samt en lille gave. Hun blev selvfølgelig bedt om at kigge på kortet først. Da hun læste kortet, gik der rimli' lang tiden inden hun reagerede. Jeg tror hun lige skulle opfatte, hvad det egentlig drejede sig om. Pludselig udbrød hun grinende: "Gud, jeg troede det var en invitation til min egen fødselsdag". Min mor har nemlig fødselsdag midt i oktober, så det kunne jo sagtens tænkes, at vi ville overraske hende med det. Ha ha. Hun fangede dog hurtigt herefter, at det var en lille baby, som kortet handlede om. Hun blev selvfølgelig rigtig glad, og gav os et kæmpe kram.

Udover kortet havde jeg, som nævnt tidligere, også en lille pakke med til min mor. Hun skulle jo også have en ting med sin nye titel på. Så i gaven var der et krus med teksten "mormor" på.

Det var sidste indlæg om, hvordan vi fortalte vores forældre om graviditeten. Jeg håber, I synes, at det var lige så sjovt at læse, som jeg synes det var at skrive. Hi hi.

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Åh det var en sød måde at fortælle det på 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Jaaa, det var i hvert fald en succes 😃
nouw.com/isabellapernille