Sådan gik de 3 løb, som jeg var tilmeldt

Tilbage i april udgav jeg et indlæg her på los bloggos, som handlede om de 3 løb jeg havde tilmeldt mig. Nu er det ved at være over 2 uger siden, jeg løb det sidste af de 3, så jeg tænker, at det måske kunne være interessant med en update på, hvordan det er gået.

Jeg har løbet følgende 3 løb (hvor billederne ovenover er fra):

  1. Aalborg Halvmarathon (10 km) d. 12. maj.
  2. Femina Kvindeløb (10 km) d. 5. juni i Aalborg
  3. Royal Run (10 km) d. 10 juni i Aalborg

Som jeg skrev i indlægget i april, så var min personlige rekord (PR) på 10 km på daværende tidspunkt 58 minutter 17 sekunder. Denne tid ville jeg selvfølgelig meget gerne slå, men det var altså slet ikke grunden til, at jeg tilmeldte mig løbene. Jeg kan nemlig godt lide at tilmelde mig forskellige løb for at holde mig motiveret, men også fordi det altid er en sand løbefest, når man deltager i de større løb - og det er simpelthen det fedeste. Det burde I alle opleve en gang.

"Men slog du så din PR?"

Jeg undskylder lige for sproget - men ja for helvede, det gjorde jeg sgu. Til Aalborg Halvmarathon havde jeg tilmeldt mig helt alene, så jeg vidste, at det var her, jeg skulle forsøge at slå min rekord. Heldigvis havde jeg herre gode ben den dag, og jeg endte med at løbe de 10 km på 53 minutter og 34 sekunder. En forbedring på lidt under 5 minutter. Det er jeg altså skide stolt af, og jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg tænker på det løb.

Til Femina Kvindeløb fulgtes jeg med min veninde, Camilla. Hun havde ikke løbet ture, der var længere end 6 km i år, så planen var, at hun skulle løbe årets første 10 km tur (For 3 år siden løb hun et halvmarathon, så hun har tidligere løbet en del). Vi aftalte at følges ad hele ruten og tage det stille og roligt, så vi stadig kunne snakke sammen. Camilla og jeg kom i mål i tiden 1 time, 12 minutter og 24 sekunder. Godt nok er det en anelse langsommere end hvad jeg plejer at løbe, men hold nu op, hvor var det et hyggeligt løb - og hvor sejt er det ikke lige, at Camilla løb alle 10 km og samtidig havde overskud til at snakke med mig? Jeg synes altså, at hun er den sejeste!

For lidt over 2 uger siden løb jeg Royal Run sammen med Christian. Jeg havde egentlig bare tænkt mig at vi skulle hygge-løbe, men da vi først blev sendt afsted på ruten, så fandt vi hurtigt ud af, at vi ville give den lidt mere gas end planlagt. Så vi løb i et ganske fornuftigt tempo hele turen og endte i mål i tiden 55 minutter og 3 sekunder. Det var hurtigere end jeg havde regnet med, så jeg var hammer glad, da vi krydsede målstregen. Selvfølgelig var jeg også max glad undervejs, for Royal Run er altså et af mine yndlings løb. Der er så god stemning, alle er i godt humør og så er løbet for ALLE - og det kan jeg meget godt lide.

Så ovenstående 3 løb har alle været en succes. Nu er næste planlagte løb DHL i august sammen med mit arbejde, hvor den står på 5 km. Min PR på denne distance er 26 minutter og 32 sekunder, og det kunne da være herre fedt at slå denne tid. Men om det sker, må tiden vise.

  • Løb

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Du er bare så mega sej! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,