Se lige mit nye lingeri sæt med blonder

Reklame for Hunkemöller
(Lingeri og futter er modtaget i gave)

I sidste måned lavede jeg et indlæg med 6 lingeri sæt med blonder fra Hunkemöller, som jeg godt kunne tænke mig (her). Den skarpe læser vil hurtigt bemærke, at mit nye lingeri sæt, som jeg viser frem ovenover, ikke var vist i det indlæg. Men på daværende tidspunkt havde jeg altså ikke set sættet. Havde jeg det, så havde det dælme da også været med, for prøv lige og se hvor flot det er. Den farve er jo for smuk. Og også en lille smule sexet, hvis I spørger mig. Mørkerød kombineret med blonder kan altså bare et eller andet. Det må I da give mig herre meget ret i, ikk'?

Som I måske har lagt mærke til på billederne, så har jeg valgt 2 par trusser til min nye bh - nemlig en almindelig trusse og en g-streng. Det var jo netop mit tip i det andet indlæg fra sidste måned. For vælger man to par matchende trusser til én bh, så får man jo faktisk to lingeri sæt ud af det. Trusser skifter man jo hver dag, mens man sagtens kan bruge den samme bh i flere dage. Så derfor synes jeg selv, at det er et skide smart tip med de to par matchende trusser til én bh.

Plys-futterne nederst på det første billede er også nye. Jeg elsker simpelthen alt med plys, så selvfølgelig skulle de også være mine. Og så endda i min yndlings farve. Jeg er sikker på, at de bliver et hit, når vejret bliver koldere, og det er tid til at hoppe i futter hver eneste dag. Det glæder jeg mig faktisk til. Altså til at gå rundt i futterne hver dag. Ikke så meget til efterår og vinter. Jeg vil hellere have nogle flere varme sommerdage, men det er jo en helt anden snak, og det har slet ikke noget med lingeri eller futter at gøre. Så i stedet for at ævle videre om årstider, vil jeg slutte af med at linke til mit nye røde lingeri sæt og mine nye plys-futter.

Synes godt om

Kommentarer