Selvom mit babyshower blev aflyst, så er baby B alligevel blevet forkælet med gaver (igen)

Reklame for Parcellet

Hvis I følger mig på Instagram (isabellapernille), så har I måske set, at jeg skulle have været overrasket med et babyshower i søndags. Men det blev desværre ikke til noget p.g.a. alt det her coronalort. Øv bøv altså! Men min veninde, Camilla, inviterede mig dog alligevel hjem til hende til en omgang boller og kage, hvor hun så havde pyntet stuen op med en masse fint "babyshower"-pynt og også sørget for, at der var gaver fra en masse søde folk, så jeg alligevel fik et lille babyshower i selskab med hende. Det var bare super sødt gjort. Om aftenen og dagen efter kom flere skønne mennesker forbi hjemme hos mig med gaver til baby B, og hold nu op, hvor er jeg taknemmelig for det - og hvor er både jeg og baby B heldig at kende så mange dejlige mennesker. Kæmpe tak til jer! <3

I en af gaverne var der den sødeste cardigan og et par futter i uldfleece fra mærket Joha...

... og for sivan, hvor er det bare lækkert at røre ved. Jeg har flere gange stået i butikker og rørt ved lige netop tøjet fra Joha, netop fordi det føles så rart og behageligt. Tøjet herfra er nemlig i en virkelig lækker kvalitet, så jeg er altså super glad for, at baby B nu ejer lidt i Joha uld. Faktisk har jeg selv flere gange overvejet at købe køredragten herfra, fordi jeg tænker, at den også må være perfekt til en efterårs-/vinterbaby, som baby B jo bliver.

Uld er jo generelt et godt materiale til børn, fordi det har en masse gode egenskaber. Jeg er dog langt fra ekspert på dette område, men jeg har alligevel googlet mig frem til 4 gode grunde til, hvorfor uld er super godt til børn, og det vil jeg da ikke snyde jer for også at læse:

1. Uld er isolerende og temperaturregulerende.
2. Uld kan indeholde op til 30% af sin egen vægt i væske.
3. Uld har antibakterielle egenskaber og er selvrensende.
4. Uld giver god UV-beskyttelse.

I kan læse mere om de 4 grunde til at bruge uld til dit barn her.

Synes godt om

Kommentarer