Simpel opskrift på ingefærshots

Jeg har efterhånden flere gange læst og hørt om hvor fantastisk ingefær skulle være. At det har helbredende egenskaber og er fyldt med vitaminer og antioxidanter. Så i sidste uge hvor jeg pludselig fik et sundhedsflip, besluttede jeg mig for at lave ingefærshots. Jeg googlede mig frem til en simpel opskrift, købte de 3 ting på billedet nedenunder og gik igang, så nu har jeg ca. 2 liter "helbreds-booster" stående i køleskabet.

Ingefær er udover at være rigtig sund for helbredet, også god til at lindre kvalme fx i forbindelse med køresyge, kan være med til at afhjælpe led- og muskelsmerter samt betændelsestilstande i kroppen. Sidst men ikke mindst kan ingefær også virke mod forskellige former for mavegener fx oppustethed, så ingefær kan altså hjælpe med at maven fungere godt.

Der findes selvfølgelig en masse opskrifter på ingefærshots, men her får I den jeg har brugt. Den er super nem og lige til at gå til.

OPSKRIFT PÅ INGEFÆRSHOTS
200 gram ingefær
2 økologiske citroner
2 spsk. honning
2 liter vand

SÅDAN GØR DU
Skræl og skær ingefær i skiver.
Skær hele citroner med skal i skiver (Derfor øko-citroner!).
Vand, ingefær og honning bringes i kog i 45 min.
Afkøles. Sis bagefter og hældes på flaske.
Sæt på køl (Drikken kan holde sig cirka en måned i køleskab)

Jeg har læst mig frem til at man skal drikke 2 cl. om dagen, så det passer jo med ét shot om dagen. Og faktisk smager det ikke så slemt. Selvfølgelig smager det ret kraftigt af ingefær, men jeg kan sagtens få det ned - og i forhold til MK olie, så smager der her faktisk godt. Haha.

Nå, men skål - og godmorgen!

Synes godt om

Kommentarer

Uh kunne være man selv skulle prøve 😃
stine-ebbesendahl.dk
Ida,
Enig med Stine 😊
www.idasblog.dk
Stefanie,
Hvor er det egentlig nemt! Jeg har aldrig prøvet det, da jeg synes ingefær smager forfærdeligt, men hvis det har så mange fordele og det kun er et shot.. Så kunne det da være man skulle kaste sig ud i det 😃
www.stylebystefanie.dk
Isabella Pernille
,
Ja, det synes jeg da du skulle prøve 😃
Isabella Pernille
,
God ide ;o)
Isabella Pernille
,
Ja, det er super nemt. Jeg har heller aldrig kunne lide ingefær, men smagen er jo væk igen efter 2 sek., så det er slet ikke så slemt 😋