"Skal dig og Christian ikke snart have nogle børn?"

Om vi snart skal have børn? Det er et spørgsmål vi jævnligt får. Men okay, vi har jo også været kærester i snart 10 år. Vi har købt et hus. Vi har begge fast arbejde. Vi har lige købt en ny og større bil. Vi er begge 27 år. Vi går mindre og mindre i gaden. Vi tager utrolig flotte selfies. Ja, det er sådan set ved at være på tide, vil nogle nok mene.
"Men er der så snart børn på vej?"
For at være helt ærlig så ved jeg det ikke. Vi vil begge gerne have børn, men jeg tror ikke, vi føler os sådan rigtig klar endnu. Men spørgsmålet er selvfølgelig om man overhovedet kommer til at føle sig det? Det kan jeg jo umuligt svare på, men noget andet jeg kan sige er, at der er i hvert fald ikke er nogen børn på vej ud af mig endnu.

Vi vil egentlig også gerne have tid til lige at nyde vores hus lidt endnu. Det er jo stadig forholdsvis nyt for os, og vi har mange planer herfor, som vi gerne vil føre ud i livet, inden der kommer små unger til. Vi vil også gerne gå lidt mere i gaden og danse hele natten (inden vi bliver alt for gamle). Udnytte at vi har tid til at træne to gange om dagen (okay, det sker sjældent, men muligheden er der da i øjeblikket). Sove til klokken 10 i weekenderne. Spise pommes fritter til aftensmad uden at få nogen grøntsager eller andet til. Smide os på sofaen lige så snart vi kommer hjem fra arbejde. Spise slik en onsdag aften. Nyde at vi kan bruge alle vores penge på os selv. Lave spontane aftaler med vores venner og så videre..

Okay, ovenstående ting kan man vel også selvom man har børn, men det må bare ikke være lige så nemt, vel? Og da slet ikke mens de er små? Men når alt det her er sagt, så glæder vi os da til den dag, vi får børn. Ingen tvivl om det. For det skal vi da ha'. Spørgsmålet er nok nærmere, hvor mange vi skal have. Christian er nemlig enebarn, og jeg tror, at han vil være tilfreds med en enkelt. Jeg har derimod en søster, og jeg vil altså derfor have minimum 2 børn. Så kan de jo lege sammen og få glæde af hinanden. Jeg kan slet ikke forestille mig kun at skulle have et barn. Jeg er derimod mere til en 3 stykker... indtil videre. Men måske bliver jeg klogere. Hvem ved? Hæ hæ.

Så kære nysgerrige venner, der går altså lige lidt endnu før vi laver en baby. Men lige så snart der er en på vej, så skal vi nok orientere jer ;-)

Synes godt om

Kommentarer