Skulle man mon købe et par forårsstøvler?

Reklame for Angulus

Jeg elsker sko, og jeg er efterhånden ved at have en god samling herhjemme. Min samling består dog mest af sneakers, da det er det, som jeg oftest render rundt i. Men en gang imellem elsker jeg altså også at hoppe i et par støvler, og selvom jeg "kun" har 4 par, så bliver de altså også brugt flittigt. De 4 par støvler, som jeg har, er alle sorte, så jeg har faktisk tænkt på, om jeg skulle prøve at købe et par i en anden farve. Det kunne jo også være perfekt med lidt farve her til foråret, ikk'?.

Jeg har fundet de 4 par støvletter på collagen hos Angulus, og jeg synes faktisk, at de alle er vildt flotte. Det ene par er godt nok sort, men jeg ejer altså ikke et par støvler i kroko look. Og hey... sort er jo altid en sikker vinder, så derfor kom det par altså lige med på collagen, for jeg kunne dælme godt finde på at vælge dem. Men okay, hvis jeg skal have et par støvler i en farve - som jeg jo egentlig "trænger" til, så vil jeg helt sikkert vælge de grønne. Jeg synes simpelthen, at den farve er så smadder flot. Sidste år kiggede jeg også på et par støvler i den farve, men jeg fik aldrig taget mig sammen til at købe dem, så nu overvejer jeg, om det skal være i år, at jeg skal være ejer af et par grønne støvler. Den farve er jo også ret perfekt her til foråret, og hvis jeg ikke når at slide dem helt op, så vil farven også være ganske smuk til efteråret. Det må I da give mig ret i, ikk'?.

Hvis I har forelsket jer i nogle af de 4 par, så får I lige deres style nummer her, så I selv kan søge dem frem på Angulus' hjemmeside eller finde dem i en butik:

1. 7598-1022214

2. 7246-1120424

3. 7546-1038498

4. 7542-1018261

Synes godt om

Kommentarer