Søndagsfavoritter til håret

Så blev det allerede søndag, og en ny uge starter snart. Faktisk lige om lidt, men jeg kan vel lige nå at poste det her "søndags-indlæg". For i anledningen af søndagen vil jeg dele nogle af mine favoritter til håret med jer, og I må endelig gerne fortælle mig jeres yndlingsprodukter i kommentarfeltet, så jeg også kan blive inspireret. Nå, her kommer nogle af mine favoritter:
 1. Morocanoil Intense Hydrating Mask
  En hårkur der giver gåret maksimal fugt og genopbygger ødelagte hårstrå. Håret bliver super blødt efter brug og det dufter fantastisk. Jeg bruger den ca. hver anden uge (den uge hvor jeg ikke bruger Olaplex) og har den i 5-10 minutter inden jeg skyller kuren ud igen.
 2. Olaplex No. 3
  Når jeg får lavet reflekser ved frisøren får jeg altid nummer 1 og 2 i. Herefter skal man selv sørge for at bruge nummer 3 hjemme. Jeg bruger hårkuren hver anden uge og har det siddende i 1 time inden jeg skyller det ud. Olaplex er et fantastisk produkt, da det genopbygger håret og holder det sundt og lækkert. Jeg er ihvertfald kæmpe fan.
 3. Morocanoil Oil Treatment Light
  En hårolie til lyst hår, som gør håret super blødt og giver det glans. Jeg bruger olien hver aften, og jeg er sikker på at olien har været med til at gøre mit hår sundt igen efter jeg ødelagde det for nogle år siden. Så jeg stopper bestemt ikke med at bruge dette produkt.
 4. Kevin Murphy Blonde Angel conditioner
  En fantastisk balsam jeg først er begyndt at bruge for nylig. Sammen med shampooen fjerner den den trælse gullige farve som ens hår godt kan have nogle gange. Produktet efterlader håret med en flot kold tone.
 5. Kevin Murphy Blonde Angel Shampoo
  Som nævnt ovenover bruger jeg denne sammen med balsamen. Selvom jeg nogle gange har haft shampooen i i mere end 3 minutter, så har jeg ikke oplevet at mit hår er blevet lilla/blåt, som jeg har prøvet med andre silvershampoo'er. Så jeg er fan af denne, da den også plejer håret. Og så dufter både shampooen og balsamen super godt.

Synes godt om

Kommentarer

Stine / Lille My,
Jeg elsker Olaplex, det er så godt! <3
www.stine-ebbesendahl.dk