Spar yderligere 10% på udsalget hos ICANIWILL

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

ICANIWILL* holder i denne uge Black Week, hvor de har sat en masse af deres træningstøj ned til billige penge. Som I måske ved, så er jeg ambassadør for mærket, hvilket jeg efterhånden har været længe. Det betyder også, at jeg ejer en hel del herfra. Jeg har selvfølgelig fået noget af tøjet gratis, men jeg har altså også brugt mange af mine penge på tøj herfra, så jeg mener det dælme, når jeg siger, at de laver piss'-lækkert træningstøj.

Jeg har fået lov til at give jer en rabatkode, så I kan spare yderligere 10%...

... I skal blot bruge koden ISABELLAP10. Koden gælder de næste 48 timer, så det er altså nu, I skal slå til, hvis I mangler billigt og lækkert træningstøj. Jeg har selv lige klikket lidt hjem, så jeg kan være max klar til, når jeg skal begynde at træne igen. Det skal jeg nemlig efter, jeg har været til 8 ugers undersøgelse ved lægen. Jeg har valgt at vente til, at jeg har været til undersøgelsen, fordi det gør mig mest tryg lige at få at vide, at det ser okay ud dernede efter fødslen. Men der er også kun 2 uger til, så det er jo lige om lidt. Juhuu!

Jeg håber, at I vil bruge min kode, hvis I shopper hos ICANIWILL*. Jeg vil dog lige sige, at jeg altså ikke får noget økonomisk ud af det, men det viser firmaet, at jeg har delt rabatkoden, og at jeg har gode læsere (selvom jeg ikke er i tvivl herom) samt at de forsat skal bruge mig som ambassadør! Så tusind tak til jer, der bruger koden <3

Synes godt om

Kommentarer