The Nimble Collection: Mit nyeste træningssæt fra ICANIWILL + rabatkode

Reklame (Træningstøjet er modtaget i gave)
Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Så blev det tid til los bloggos' første indlæg her i 2020, og det kan jo selvfølgelig ikke handle om andet end træningstøj fra mit yndlings mærke, vel? Det vil i hvert fald næsten være en skam, nu når jeg sidst i december fik det lækreste sæt ind af døren, som jeg synes I skal se.

Men inden jeg begynder at ævle løs om det her totalt nice træningstøj, så skal Christian sgu lige have en ordentlig high five (og selvfølgelig et kæmpe smækkys), fordi han altid gider at tage billeder af mig, når jeg får den ide midt i hans meget vigtige Xbox-spil. I det her tilfælde betød det, at han skulle stå udenfor i 4 grader i klipklapper, underbukser og i min morgenkåbe. Jeg siger ikke, at han brokkede sig over, at han frøs... men jo, det gjorde han.... men hallo, tænk lige på mig også. Jeg stod kun i sportsbh og et par tights. Og havde der ikke havde været indlæg i den sportsbh, så kan I dælme tro, at jeg havde haft byens længste lys på (hvis I forstår sådan en bette en, hæ hæ), men det syn har ICIW heldigvis hjulpet med at skåne jer for. Lucky you guys, hva'? Fnis. Ej, mit brokkeri er altså bare gas. Jeg er nemlig skide taknemmelig for, at Christian gider og lege fotograf, når jeg beder ham om det, så mofo meget tak, skat!

Hvorfor er træningstøjet fra The Nimble Collection så kodylt smart?

Okay, nu til det som det selvfølgelig handle om - nemlig det sæt, som jeg viser på billederne ovenover. Det er fra mit yndlings mærke ICANIWILL*, som I jo nok har regnet ud, og så er det fra den nyeste kollektion, som de har valgt at kalde for The Nimble Collection.

Sættet her er lavet i det mest behagelige materiale, så derfor har jeg også nærmest levet i det i hele juleferien (hvor jeg jo har været småsyg det meste af tiden). Det sidder tilpas tæt til kroppen, men stadig så det er rart at have på, og så er det lavet i de flotteste farver. Jeg har farven rose på, men det fås også i smooth pink, faded violet (som jeg også er ret vild med), powder blue og selvfølgelig i sort.

Det fucking geniale (undskyld jeg bander) ved det her sæt er, at man selv kan bestemme længden på tightsene. "Men hvordan det?", tænker I garanteret. Svaret er ganske simpelt, for man kan nemlig selv klippe i tightsene, så de får den længde der passer til ens benlængde. Altså det vil sige, at tightsene har 4 fordefinerede længder, og så har man selv mulighed for at tilpasse længden ved at klippe ved et af de 4 punkter, som er lavet på tightsene. Det synes jeg eddersparkme er genialt. Nu er jeg jo 183 cm høj, så det har ikke været nødvendigt for mig at forkorte mine tights, så jeg har ikke selv prøvet at klippe i dem. Men for folk der er knap så høje som mig, så er det da dælme smart, at man selv kan klippe lidt af længden på ens tights uden at ødelægge dem. Jeg er sgu fan!

Links til træningstøjet og det aller vigtigste: RABATKODEN til jer

Tightsene kan I finde HER*. Jeg har mine i størrelse medium. Er man mellem to størrelser, så vil jeg anbefale at vælge den mindste. Jeg bruger medium eller large i tights, og disse passer mig perfekt i medium.

Sportsbh'en kan I finde lige HER*. Jeg har min i størrelse large. Er man mellem to størrelser, så vil jeg anbefale at vælge den største. Jeg bruger normalt large i alle sportsbh'er fra ICIW, og den her passer mig fint, selvom jeg dog synes den er en anelse lille i størrelsen.

Og husk nu lige at koden ISABELLAC15 giver 15% rabat på ICANIWILLs* hjemmeside. Ved at bruge koden støtter I desuden mit samarbejde med firmaet, og det vil - udover at give jer en rabat - gøre mig monster glad!

Synes godt om

Kommentarer

Lille My,
Det er virkelig pænt 😃
www.stine-ebbesendahl.dk
isabellapernille
isabellapernille,
Jaaaa, jeg er også helt vild med det 😃
nouw.com/isabellapernille