Tights jeg kan anbefale til træning

1. Nike: 219 ,- // 2. 2XU: 499 ,- // 3. Kari Traa: 279 ,- // 4. 2XU: 549 ,- // 5. 2XU: 819 ,-

Så blev det endelig fredag og dermed tid til weekend for de fleste. Og nu hvor mange garanteret skal tilbringe aftenen på sofaen, så kan man da ligeså godt købe lidt nyt træningstøj hjem. Der er ihvertfald penge at spare idag på de 5 par tights ovenover.

Jeg har faktisk ikke ejet en masse forskellige tights fra forskellige mærker, da jeg er tilbøjelig til at købe fra det samme mærke, når først jeg støder på et godt par. Og de 5 ovenover er da også fra mine 3 yndlingsmærker, så det passer godt med at det pt. er de 5 par jeg har i mit skab.

Nummer 1 - Nike: Det par her har jeg totalt slidt ned, og jeg skal faktisk have købt et nyt par. De er super dejlige at have på, sidder godt, er billige, er ikke gennemsigtige og er derfor gode til styrketræning. Det eneste minus må være at man godt kan føle at lårerne blævrer lidt, hvis man fx løber, da de ikke sidder SÅ tæt, som nogle af de andre tights på collagen gør.

Nummer 2 - 2XU: 2XU er mit favoritmærke, når det kommer til tights, og det afspejler collagen vist også. Det her par giver fantastisk kompression, sidder godt til men stadig så det er behageligt og har et flot udseende. De er lidt gennemsigtige, så man skal lige huske at tage pæne trusser på indenunder. Derudover er de ikke højtaljet, hvilket for mig er et lille minus. Jeg bruge ofte det her par til løb, hvilket de fungerer super godt til.

Nummer 3 - Kari Traa: Det her par var det første rigtige par tights jeg købte, da jeg begyndte i fitness. De er vildt dejlige at have på, stort set ikke gennemsigtige og de er lange nok til mine ben. Utrolig, hva? Jeg bruger dem mest til styrketræning, da jeg føler de falder lidt ned, hvis jeg fx har brugt dem til løb.

Nummer 4 - 2XU: Det her par er det eneste par jeg har, som ikke er sort. Nu da jeg er så stor fan af 2XU - og især Midrisemodellen - så skulle jeg simpelthen eje det her par, da det kom frem. Modellen har kompression, er højtajlet og holder dermed dellerne på plads. Mega yay. De sidder tæt men behageligt, er næsten ikke gennemsigtige og de ser monster fede ud. Det eneste minus er nok at man let kan se (røv)sved, fordi de har den farve som de har. På trods af det så er de skide gode til styrketræning og løb. Jeg vil ikke tage dem på til spinning, da jeg voldsveder under sådan en time, og det er altså ikke praktisk i gråt.

Nummer 5 - 2XU: Det her par er mit absolut yndlings. Alle fordelene er beskrevet ovenover, da det er samme model som de grå. Jeg bruger disse til løb og spinning, da jeg føler at det hele bliver holdt på plads. Både dellerne på maven og på lårerne. Yes! Minusset ved dette par er helt sikkert at de er meget gennemsigtige, hvis man fx squatter. Men i forhold til hvor gode de er, så er det altså en lille bagatel. Og når det par jeg har nu er slidt, så skal jeg have et nyt par, for det er altså de bedste tights jeg har. Og de er alle pengene værd.

Synes godt om