Tilbage på bloggen og så endda i ny vinterjakke

Måske har I lagt mærke til at bloggen har været ret stille det sidste stykke tid. Ja faktisk har der slet ikke været noget aktivitet herinde siden starten af oktober. Og det skyldes simpelthen at jeg har været et kæmpe fjols. Jeg drak lidt for meget vodka til en fødselsdagsfest og endte - udover at opføre mig som en idiot - med at styrte, så jeg hamrede hovedet i jorden, hvilket resulterede i en lille hjernerystelse. Så det har selvfølgelig betydet at jeg har måtte begrænse min tid foran computeren. Ihvertfald den første uges tid. Derefter har jeg bare haft travlt med alle mulige ting og sager, men nu er jeg endelig tilbage og klar til at blogge løs igen. Juhuu!

I forrige uge var jeg på en lille shoppetur med en veninde, og jeg endte med at komme hjem med en ny vinterjakke. Egentlig var planen at jeg skulle bruge min gamle Hilfiger-vinterjakke igen i år, men nu har jeg altså købt en mere, så nu har jeg bare to at skifte imellem - og det er jo ikke dårligt, vel?

Jakken er fra Only og koster kun kr. 530. Jeg kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside, men jeg købte min i Only-butikken på Bispensgade i Aalborg. Jeg synes den er vildt fed, og jeg har allerede fået luftet den en del gange. Kan I lide den? Og har I købt en vinterjakke til i år? :-)

 
  • Outfit

Synes godt om

Kommentarer

Stine / Lille My,
Hvor er den cool! 😊
www.stine-ebbesendahl.dk
Isabella Pernille
,
Ja, jeg er også ret vild med den 😊