Ting jeg er afhængig af

Alle mulige lister om ligegyldige ting er efterhånden ret så populære her i blogland, og jeg har da også selv tidligere lavet nogle stykker. Mest af alt fordi jeg synes de er sjove at læse hos andre og ikke mindst er de sjove at lave. Så her får I endnu en fra mig af - nemlig en ligegyldig liste om ting som jeg er afhængig af.

Nederdele.
Ja, det har I vist fundet ud af. Min samling af nederdele bliver større for hver måned der går, og det er også oftest det jeg har på. I hvert fald 4 ud af ugens 7 dage er jeg hoppet i en nederdel, men det er altså også så behageligt at have nederdel på, og så kan man jo få dem i så mange fine prints og farver.

Pepsi Max og energidrikke.
Det lyder muligvis ikke som det sundeste, men jeg elsker virkelig både Pepsi Max og energidrikke. Den blå Monster og den sølv Faxe Kondi Booster er blandt favoritterne. Hver mandag skal jeg simpelthen have en energidrik med på arbejde. Det giver lige som motivation til at komme ud af sengen, når uret ringer alt for tidligt. Ofte har jeg også en med tirsdag, for tirsdag er også altid en hård dag at komme igennem. Pepsi Max drikker jeg næsten hver dag, men jeg har en regel om at jeg kun må drikke en dåse om dagen. Jeg drikker utrolig meget i løbet af en dag, så bare rolig, der ryger også en helvedes masse vand ned.

Pringles og bland-selv-slik.
En ting - eller faktisk er det jo to - som jeg også har en svaghed for er Pringles og bland-selv-slik. Fy for pokker, hvor kunne jeg spise det hver dag. Flere gange om dagen faktisk. Men det går jo ikke. Så ved vi jo alle sammen, hvordan jeg ville se ud i løbet af ganske kort tid. Men når først det er weekend, så holder jeg mig ikke tilbage, og så står fredagen altid på et rør Pringles - de grønne selvfølgelig - og lørdagen står på et ordentlig læs bland-selv-slik.

Træning og sved.
På trods af at jeg drikker en del sodavand og energidrikke og spiser lige lovlig usundt i weekenderne, så er jeg ret glad for at træne. Og kampsvede. Heldigvis. Især til spinning får den altid alt hvad der er at give af, og til gengæld sveder jeg lige så meget - hvis ikke mere - end mændene på holdet. Der skal helst være en sø under mig inden jeg er færdig, for så ved jeg at jeg har gjort det godt. Engang var jeg bange for at svede. Nu elsker jeg det. Og jeg er egentlig fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker om det. Jeg kommer ikke i fitness for at se godt ud. Jeg kommer for at lave noget. Og det indebærer at svede som et svin.

Sociale medier.
Det første jeg gør når jeg vågner er at tjekke Instagram og Facebook, og det er også det sidste jeg gør inden jeg lukker øjnene om aftenen. I løbet af dagen bliver begge selvfølgelig jævnligt tjekket samt jeg skal have læst en masse blogs, for tænk nu hvis jeg gik glip af et eller andet mega spændende. Det kan et nysgerrigt menneske som mig slet ikke klare. Altså. Jeg burde helt klart arbejde på at blive mindre afhængig af de sociale medier...


 

Synes godt om

Kommentarer

VenterPaaVinBlog,
Uhm, bland selv <3 - A
www.venterpaavin.blogspot.dk
Eline Tychsen,
Årh Pepsi Max - Det er så godt jo! 😃
www.elinetychsen.com
kathrine,
Jeg er mere til coca cola men same same <3 God weekend <3 http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/
www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk
Isabella Pernille
,
Ja, det er tosse godt 😋
Isabella Pernille
,
Alt for godt 😃
Isabella Pernille
,
Haha, det er min kæreste også, så vi kan ikke dele sodavand 😋
Karina,
Jeg ELSKER Pepsi Max så er nok afhængig af det skidt! Hehe.
nouw.com/karinaagerholm
Isabella Pernille
,
Haha godt at høre at jeg ikke er den eneste 😋
Trine,
Interessant indlæg 😃 Prøver selv at ligge Maxi fra mig, men det er sku svært 😋
rigolorigolo.dk
Isabella Pernille
,
Samme her. Eller jeg vil ikke undvære det helt, men måske bare drikke det lidt færre gange om ugen 😋