To af mine favoritsæt fra ICIW

Indlægget indeholder reklamelinks
Disse er markeret med *

Jeg er blevet helt vild med at træne i sæt. Altså i tøj hvor overdelen og tightsene er i samme print/farve. Det er også som om, at det bliver mere og mere in, så det er jo skide perfekt, når jeg så godt kan li' det. Ovenstående billeder viser to af de sæt, som jeg har klikket hjem fra ICANIWILL*, som jeg er blevet mofo glad for.

Og husk nu lige at I stadig kan få 15% rabat på www.iciw.dk ved at bruge koden: ISABELLAC15 (Der er desuden netop kommet en masse flotte nyheder på siden, som koden også kan bruges på).

Det røde sæt

Dette er et seamless sæt. Det vil sige, at det er tale om sømløse samlinger, som gør tøjet ekstra rart at have på. Jeg har haft skrevet om tightsene tidligere, så I ved, hvor glade jeg er for dem. Men jeg kan lige kort fortælle jer, der ikke ved det, at de er herre behagelige at have på, normale i størrelsen og perfekt højtaljet. Toppen er også super dejlig at have på, normal i størrelsen og så sidder den bare godt. Jeg er i hvert fald kæmpe fan af det her sæt, og jeg er glad for, at jeg også har det i mørkegrå. Udover det jeg viser på billederne, kan man få en sportsbh og en langærmet bluse i samme serie. Det hele fås i flere farver, og jeg overvejer at klikke et mere sæt hjem.

Tightsene kan finde HER* - Toppen kan findes HER*

Det grå/hvide leo sæt

Jeg er total vild med det her print, og derfor måtte jeg eje både tights og sportsbh. Disse tights har jeg også skrevet om tidligere, men jeg vil - ligesom ovenover - også nævne kort her, hvad jeg synes om dem; De er lidt gennemsigtige (ikke helt squatproof), de er dejlig højtaljet, lidt små i størrelsen, men de er til gengæld virkelig skønne at have på. Sportsbh'en har en super flot ryg, sidder godt til, og den er måske også en smule lille i størrelsen. Jeg er herre vild med begge dele, og jeg ville sådan ønske, at der var lavet en almindelig top i dette print, så jeg kunne træne i et helt leo sæt. Men jeg har den røde top ovenover i lysegrå også, og den passer altså ret godt til disse leo tights. Så den har jeg altid på over sportsbh'en, når jeg træner.

Tightsene fås i flere farver, og de kan findes HER* - Sportsbh'en kan findes HER*.

Synes godt om

Kommentarer