Ultra fine - og billige - bøjler til mit walk in

Reklame for ManneQ
(Bøjlerne er modtaget i gave)

Som I måske har læst i et tidligere blogindlæg, så er jeg i gang med at lave et walk in inde på et af vores værelser. Størstedelen af mit tøj er kommet op at hænge på tøjstativer, og jeg har pt. 4 tøjstativer stående (samt to kommoder), som er fyldt med mit tøj. Ja, jeg køber ret meget tøj hver eneste måned, og ja, jeg er også ret dårlig til at rydde op i mit tøj, så jeg har både meget nyt tøj men også rigtig meget gammelt tøj. Men det er skide skønt, for det passer mig nemlig helt fint at have en masse at vælge i mellem. Men I må da også give mig ret i, at et walk in ser bedre ud, hvis der er masser af tøj, end hvis det er halv tomt, ikk'? Please giv mig lige ret her, så jeg får bedre samvittighed i forhold til mit enorme shoppegen og min dårlige evne til at rydde ud i gamle ting. He he.

Nå, men i sidste uge skrev jeg om det fineste tøjstativ (HER), som jeg har fået, og som nu står og pynter SÅ fint inde i mit walk in. Jeg elsker det virkelig. Men det har jeg jo fortalt jer en masse om, så det skal det selvfølgelig ikke handle om i dag. Nej, det skal nemlig handle om... trommehvirvel... bøjler! Man kan jo ikke lave et walk in med så mange tøjstativer, hvis man ikke har (mange!) bøjler til at hænge tøjet op på. Så derfor vil jeg vise jer, hvilke jeg har valgt.

De fineste bøjler til billige penge

Som I nok kan regne ud, så har jeg valgt de sølv bøjler, som I kan se på billederne ovenover. De er også kendt som "renseribøjler", fordi de næsten ingenting fylder, og der derved kan hænges mange bøjler op på mindre plads, hvilket jo også er perfekt i et walk in. Bøjlerne er utroligt lette, og de kan egentlig nemt bøjes eller bukkes, som man vil. Selvom de kan det, så kan de sagtens holde til, at der hænger tøj på dem. Det fungerer i hvert fald helt perfekt til alt mit tøj. Og så synes jeg jo også, at de har et ret nice udseende, som også gør, at de ser flotte ud på tøjstativerne.

Mine bøjler er fra ManneQ, hvor man køber dem i en kasse med 500 stk. Det kan godt lyde af mange, men man kan jo altid gå sammen med en veninde og dele sådan en kasse, for ved køb af sådan en kasse, kommer bøjlerne ned i en pris på kr. 1,37 pr. stk. (inkl. moms) - og det er dælme billigt! Nu hvor jeg er ved at lave et walk in, så tror jeg ikke, jeg får et problem med at få brugt alle bøjlerne, så jeg er lykkelig for at have fået så mange. Så kan jeg nemlig få skiftet nogle af mine gamle (og knap så pæne) bøjler ud med disse "renseribøjler". De bøjler jeg har valgt, kan I forresten finde lige HER.

Jeg er meget tæt på at være færdig med mit walk in nu. Eller jeg kunne egentlig godt sige, at jeg er færdig, men jeg har lige lidt tøj tilbage, som jeg mangler at få hængt op. Og så overvejer jeg stadig, om der skal noget pynt op at hænge på væggene. I ved... bare for at gøre det mere hyggeligt. Men nu er der i hvert fald styr på tøjstativer og bøjler, så nu må man sige, at det begynder at ligne noget. Jeg glæder mig i hvert fald til at vise jer det, så I kan se, hvor fint det er blevet.

Hvad med jer? Har I et walk in? Eller hvad har I gjort med jeres tøj derhjemme?


Synes godt om

Kommentarer