Verdens bedste basic tee - og så endda til kun en halvtreller!

Nu siger jeg lige noget, iggå'? Og jeg mener det altså. Jeg har nemlig fundet verdens bedste basic tee. Det har taget mange år, og jeg har været igennem ufattelig mange mærker, men nu har jeg sgu fundet en vinder. Og det kan jeg takke min kollega for, som var så sød at anbefale mig den her tee. Og det bedste af det hele er, at den kun koster en Vejgaard dollar.. eller en sølle halvtreller.. eller bare 50 kr., som almindelige mennesker vil sige.

Det er selvfølgelig den tee, som jeg har på på billedet ovenover. Den fås også i sort. Jeg har tyvstjålet de to nederste billeder fra H&Ms hjemmeside, så I (måske) bedre kan se, at stoffet er ribbed (hedder det mon det på dansk også?). Jeg har købt tee'en i både hvid og sort, og jeg bruger dem konstant. De er nemlig så rare at have på, og så sidder de pænt til kroppen. Lige i øjeblikket er mine til vask, og vores vaskemaskine er i stykker, så jeg har mofo krise hver morgen, fordi jeg ikke kan bruge de to tee's her. Det er skide irriterende. Altså både at jeg ikke kan bruge de to tee's, men også at vores vaskemaskine er i stykker. Det har den været i to uger nu, og det står nu så skidt til, at jeg er begyndt at bruge de der underhylere, som ligger bagerst i skabet, som man ikke har ville smide ud, men som man alligevel aldrig bruger, fordi de kravler så langt ind i bagenden, at det tager to minutter at hive dem ud igen. Faktisk har jeg de sidste par dage brugt mine gamle Bjørn Borg underbukser, som by the way er vildt ubehagelige at have på. Hvordan har jeg kunne holde ud at gå i dem hver dag engang? Og kan I lige huske, hvornår de var moderne? Det må være 10 år siden, og så jeg har stadig gemt nogle i mit skab. For pokker. Men altså... tænk nu hvis jeg ikke havde gemt dem, så havde jeg sgu ikke haft nogle rene underhylere til krisetider som nu. Udover bikinitrusser. Det er næste skridt, hvis ikke vi snart får en ny vaskemaskine. Så kryds lige fingre for at vi kan finde en god og billig vaskemaskine på fredag til Black Friday. Jeg skal jo have vasket mine underhylere og mine yndlings tee's ASAP!

Nå, der kom jeg vist ud på et sidespor, for det skulle jo egentlig bare handle om verdens bedste basic tee, og så kom det pludselig til at handle om beskidte underhylere. Åh, jeg elsker det ord... altså underhylere. Christian hader det, så derfor bruger jeg det altid. Hæ hæ. Men nu tilbage til verdens bedste basic tee. Den er nemlig fra H&M, og I kan finde den lige HER. Køb den, og jeg lover jer, at I ikke vil fortryde det.

Synes godt om

Kommentarer