Vi har købt et hus!!!

Så kan jeg vist godt offentliggøre det på bloggen, selvom I måske allerede har regnet det ud med alt det boligspam der har været på det seneste, men CHRISTIAN OG JEG HAR KØBT ET FUCKING HUS! Shit, hvor føler vi os bare super meget voksenagtige nu.

Det er gået ret stærkt fra vi var ude og se på huset første gang i december til nu, hvor vi snart får nøglerne. Det gør vi faktisk på mandag, så om 2 dage er vi husejere. Det er ret crazy, og vi kan slet ikke lade være med at smile, som I nok kan se på billedet.

Men selvom vi smiler helt vildt over vores nye køb, så har det sgu været ret besværligt. Vi har været i banken 2-3 gange, haft utallige telefonsamtaler med vores bankrådgiver, snakket 100 gange med ejendomsmægleren og været skide frustreret over ikke at fatte noget som helst af alt det her med at købe et hus. Men på trods af at der ikke er helt styr på vores boliglån endnu, så har vi fået styr på alt sådan noget med forsikringer. Så nu er der både styr på ejendomsforsikring, husforsikring og indboforsikring, så det er dejligt.

Huset vi har købt er fra 70'erne, men det er stort set moderniseret. Der er dog lidt vi skal igang med, og lidt vi gerne vil lave om, så vi får en masse at se til i løbet af foråret. Men det bliver bare SÅ godt, når vi er færdige, og så kommer der garanteret en masse boligspam her på bloggen. Er I klar til det? :-P

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
Ej det er SÅ vildt, og jeg GLÆDER mig til bolig spam 😃
www.elinetychsen.com
Vanessa,
Åh, kæmpe stort tillykke søde. Hvor er det bare stort! ❤️
www.vinternat.dk
Isabella Pernille
,
Ja det er helt sindssygt 😋 Det er bare godt at høre søde <3
Isabella Pernille
,
Tusind tak! <3
kathrine johansen,
Ej hvor vildt, kæmpe kæmpe stort tillykke med huskøbet søde! <3 http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk
www.blogbykathrine.bloggerspoint.dk
Isabella Pernille
,
Mange tak <3
Kirsten Thulesen,
Stort tillykke <3 www.kirstenthulesen.dk
www.kirstenthulesen.dk
Isabella Pernille
,
Tak! 😃