Vi skal på ferie - og det kræver skisme nyt badetøj!

Reklame for Hunkemöller

Jeg har allerede luftet på Instagram, at Christian og jeg har bestilt ferie til foråret. Vi skal nemlig en tur til Dubai igen, og det glæder jeg mig dælme til. Sidst vi var i Dubai var i efteråret 2018, så jeg er max spændt på at komme afsted igen. I 2018 var vi afsted med et par venner, men den her gang skal vi alene afsted, og det bliver faktisk vores første rejse, hvor vi bare er os to. Det er egentlig lidt vildt at tænke på, at vi ikke har været alene på ferie, nu når vi har været kærester i over 10 år. Men bedre sent end aldrig. Er det ikke sådan man plejer at sige?

I Dubai skal vil bo på et hotel, der ligger
tæt på standen, og der har jeg selvfølgelig planer om at tilbringe en masse tid. Alle de strandbesøg jeg skal på i Dubai, kræver selvfølgelig lidt nyt badetøj. Mest fordi jeg ikke har købt nyt badetøj de sidste par år, og så synes jeg altså også, at den her Dubai-tur er en god anledning til at købe lidt nyt. Det må I da give mig ret i, ikk’?

Badedragt eller bikini?

Jeg har selvfølgelig været ved at søge nettet tyndt efter flot badetøj, og det er der kommet collagen ovenover ud af. Det hele er fundet hos Hunkemöller, og som I nok kan fornemme, så er jeg nok mest en badedragt kinda girl. Jeg har især forelsket mig i den i midten, og jeg overvejer på det kraftigste, om jeg skal klikke den hjem. Den kunne altså være hammer flot til en lækker solbrun hud, ikk'? Det forestiller jeg mig i hvert fald.

Jeg ejer faktisk allerede to badedragter, som selvfølgelig skal med i kufferten til Dubai, men en - eller to - mere skader jo aldrig. Jeg har det nemlig bedst i en badedragt, så derfor tænker jeg at min lille samling skal udvides, så jeg har flere at vælge i mellem. Såååå... Hvilken af badedragterne kan I bedst lide? Eller er I mere til en flot rød bikini, som de to på collagen? Dem kan jeg iøvrigt også ret godt lide. Den røde farve er jo for lækker! Tough decision, hva'?

Synes godt om

Kommentarer