Få 25% rabat hos ICANIWILL med denne rabatkode

Reklame for ICANIWILL
Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Som I måske nok ved, så har jeg et løbende samarbejde med ICANIWILL*, fordi jeg er ambassadør for firmaet. Noget jeg i øvrigt er vildt glad for. Det betyder for jer, at jeg altid kan tilbyde jer en rabat på hjemmesiden. I kan nemlig altid få 20% på alt med koden ISABELLAP20, men nu har jeg altså fået lov til at forkæle jer lidt ekstra i anledning af sommeren. Så fra nu og de næste 48 timer kan I spare hele 25% på alt fra deres seamless kollektion* med min kode ISABELLAP25.

Sættet jeg har på på billederne ovenover...

... hedder Define Seamless*, og det kan I altså spare 25% på. Og som I kan se, så kan der sagtens være en halvtyk babyvom i tightsene. Det skal dog siges, at mine er en størrelse større, end hvad jeg normalt bruger. Men de er dejlig højtaljet, hvilket bl.a. er en af de ting, som jeg elsker ved alle ICIWs tights.

Sporthbh'en er også en af mine favoritter, og jeg har den derfor i 4 farver. Den holder veninderne på plads, og så er den bare skide behagelig at have på. Der er indlæg i, som man nemt kan tage ud. Den er desuden helt normal i størrelsen.

Et af mine yndlingssæt fra Seamless kollektionen er..

... Queen Mesh*, men det har jeg også skrevet og vist jer flere gange her på los bloggos. Det fås efterhånden i rigtig mange farver, og det kan jeg altså også anbefale jer at købe, hvis I mangler et lækkert sæt til træning.

Så mangler I lidt lækkert træningstøj til alle sommerens træninger, så brug gerne min kode ISABELLAP25 og få 25% rabat på alt fra ICANIWILL seamless kollektion. Og husk at koden kun gælder i 48 timer.

Synes godt om

Kommentarer

Ida@bga.se
,
Hi! Hope everything's okay with you 😊 I would like to get in touch with you regarding a collaboration. Email to ida@bga.se if it sounds interesting, I'll tell you more. Have a good day! / Ida, www.bga.dk