Nye plakater fra Poster Store til hytten + rabatkode på 35% til jer!

Reklame for Poster Store

Jeg er helt vild med plakater, og jeg har stort set også minimum 1 plakat i hvert rum herhjemme. Engang i mellem skifter jeg lidt ud i de posters /plakater - eller hvad man nu vil kalde dem -, som jeg har oppe at hænge, for på den måde er det nemlig hurtigt og nemt at ændre udtryk i de forskellige rum. I øjeblikket forsøger jeg at tilføje lidt mere farve ind i vores stue. Jeg elsker nemlig farver, men jeg er ret dårlig til at få det ind i vores indretning herhjemme. Så derfor har jeg bestilt nogle plakater fra Poster Store med lidt "vildere" farver, end jeg normalt ville vælge, og jeg er nu ved at finde ud af, hvordan de skal hænges op inde i stuen. Planen er at lave en større plakatvæg, når vi engang har fået renoveret vores stue, men indtil da står mine nye plakater på gulvet og pynter. Og det kan jeg nu egentlig også godt lide, så de får i hvert fald lov til at blive stående der et stykke tid endnu. Eller i hvert fald indtil Benjamin begynder at kunne kravle rundt og pille ved ting. Men til den tid er plakaterne forhåbentlig også kommet op at hænge, for det kribler helt i mine fingre for at få lavet væggen.

Rabatkoden på 35% kommer længere nede!

Som jeg har nævnt ovenover, så er mine nye plakater fra Poster Store, som har en masse smukke plakater og rammer til overskuelige priser. Der er plakater til enhver smag, og jeg er sikker på, at alle kan finde noget, der falder i deres smag. Plakaterne er desuden trykt på bæredygtigt fremstillet papir, hvilket jo er et kæmpe plus.

Og lige nu kan jeg give jer hele 35% rabat på plakater med min kode...

... som hedder: isabella35. Den gælder fra i dag og til og med d. 14. april. Så mangler I nogle virkelig nice plakater til jeres hjem, så er det altså nu, I skal slå til.

(Rabatkoden gælder ikke på Selection plakater og rammer).

Synes godt om

Kommentarer